Ремонт-Покриви-Строителство
Иван Зенов ЕООД

Лесни пари

Гост 16 Декември 2012г.
Печели пари докато се забавляваш- За какво става дума?

линк http://sumixs.com/?ref=1355018

Сигурен съм, че сте чували как много хора печелят пари и то просто седейки пред компютъра си. Някои от тях програмират, други правят фотоманипулации, трети са аниматори. Но най-простото, което може да правите е... да дадете мнението си за реклама! Разбира се! Просто гледате 30 секундно видео клипче, след което попълвате кратка анкета.

Рекламодателя е доволен, защото има реално мнение за клипа си, а вие сте доволни, защото забогатявате с цели 9$ за 2 минути!

Как работи?

Сигурно сте се досещали, че след като се създаде дадена реклама, за рекламодателя е важно да знае дали тя достига публиката, дали е интересна и същевременно ясна. Тук на помощ идвате вие, посредством сайта sumixs.com. На ден имате право да видите по три рекламни клипчета, за всяко от тях попълвате кратка анкета с въпроси от типа "хареса ли ви рекламата?", "разбрахте ли основната идея на рекламата?". На края добавяте 9$ към сметката си, а тях може да изтеглите посредством вашия PayPal акаунт.

линк http://sumixs.com/?ref=1355018

Допълнителни приходи, или рефералите

Сигурно вече пресметнахте, че на ден печелите едва 27$. Е, това не е кой знае какво, въпреки, че е огромна сума спрямо сайтове, в които просто кликате по реклами. Може обаче да участвате с ваши приятели и познати, поканете ги да печелят заедно с вас, като станат ваши реферали. Това означава да се регистрират в сайта посредством линк, показващ, че вие сте ги пратили там. Печалбата за вас са еднократни 11$ за всеки нов реферал, както и 23% от спечеленото от тях. Сега погледнете колко печелите, ако навиете дори само 10 ваши приятели да се включат през ваш линк:

Вие и всеки ваш приятел печелите по 27$ на ден
23% от 27$ са 6,21$
Вие имате 10 приятели, участващи с вас, т.е. от тях на ден получавате 62,1$
сумарно вие печелите близо 90$ на ден

Е, сега ми кажете, че това не е доходоносна работа! А ви отнема не повече от 10 минути на ден. Дори има и интересни клипчета. Ако ви допада идеята, то станете ми реферал. Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате през моя линк. ВНИМАНИЕ: след обновяване на сайта има известен проблем с отварянето на страницата, ако линка е бил кликнат от страница в браузера ви (изписва грешка failed). Има два начина да заобиколите това:

линк http://sumixs.com/?ref=1355018

Не кликайте линка, а го копирайте (кликвате с дясно копче > копиране на връзка) и след това вмъкнете адреса в адресното поле на браузера. Натиснете enter
ИЛИ. Кликнете линка. Като ви изпише failed кликнете в полето за адреса на вашия браузер. Натиснете enter. готово

линк http://sumixs.com/?ref=1355018

Нищо не губиш единствено може да спечелиш не е трудно
Благодаря и нека печелим заедно! :)
Гост 15 Февруари 2013г.
Izvinete, no vie neshto poluchihte li?
Гост 27 Февруари 2013г.
Е, ти колко спечели ? :)
Гост 29 Март 2013г.
не се лъжете с този сайт, не плащат. Моите приятели си чакат парите вече 3-ти месец. Аз в еуфорията си се регистрирах там, но добре че на време се усетих. Сега съм само в тези двата:
http://www.clixsense.com/?4812888
http://www.neobux.com/?r=danchebg
Препоръчвам ги като много коректни. Вярно е че печелбите не са толкова бързи, но според мен по важното е да плащат.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg